GAZİANTEP’TEKİ TERÖR SALDIRISINA KINAMA

Gaziantep’teki terör saldırısına kınama23 Ağustos 2016 Salı 10:42

Midyat Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu, 54 kişinin yaşamını yitirdiği, 14'ü ağır olmak üzere 66 kişinin de yaralandığı Gaziantep saldırısını lanetleyen bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Nasıroğlu, Şahinbey ilçesinde yaşanan hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, millete başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi.

Başkanımız Nasıroğlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Söylenecek bir laf yok, sözün bittiği bir noktadayız. Gaziantep’teki olay bir katliamdır. Bunlar canidir. Bir cani ancak bunu yapabilir. Bunların insanlıkla bir alakası yok. Bunlar hiçbir inancı yok. İnancı olsa çocukların içinde bomba patlatmaz. Bu katliam sadece Gaziantep'e ve oradaki insanlara yapılmadı. O katliam hem Türkiye’ye yapıldı hem de bizlere yapıldı. Bu katliam, 15 Temmuz’daki düşünce ve zihniyet neyse, o düşünce ve zihniyetin paralel bir yapısıdır. Bütün terör örgütleri üst akılla hareket ediyor. Üst akılla hareket ettiği için özellikle Doğu’da ve Güneydoğu’daki etnik kimliği kaşımak istiyorlar. Bunların en önemli bölgelerinden biri de Gaziantep’tir. Gaziantep, iş ve sanayi merkezi olduğu için istihdam yaratan bir bölge olduğu için her türlü insan var orada. O insanları birbirine düşürmek ve kışkırtmak için ellerinden gelen bütün gayreti gösteriyorlar. Başta bu Fetullah’ın satılmış adamları dahil, başta üst akıl onlardır. Altında Işid var ve diğer terör örgütleri var, PKK var. Bunlar işbirliği yaparak ülkemizde Türk ve Kürt düşmanlığı yapma gibi bir niyetleri var. Özellikle paralel ekibi. Paralel ekibinin tek hedefi var, Türkiye'yi parçalamaktır. Onların amacı darbe değildi, onların amacı Türkiye’yi işgal etmekti, işgal güçlerine açmaktı. Her bölgeden, her taraftan bu ülkeyi işgal edeceklerdi. Bu ülkeyi yok etmek için elden gelen bütün gayreti gösteriyorlardı. Bu katliamda o işgalin bir parçasıdır. Türkiye’nin başı sağ olsun, milletimizin başı sağ olsun.