ERKEK VOLEYBOL TAKIMI SEVİNCİNİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞEHMUS NASIROĞLU İLE PAYLAŞTI.

Erkek Voleybol takımı sevincini Belediye Başkanımız  Şehmus Nasıroğlu ile paylaştı.18 Mart 2016 Cuma 09:04

Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e çıkarak büyük bir başarıya imza atan Erkek Voleybol takımı sevincini Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu ile paylaştı.

Şampiyonluk kupasını alan voleybolcular, teknik heyetle birlikte Midyat Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Belediyespor Kulübü Koordinatörü Ercan Alğaç, Belediyespor  Eğitmeni Alaattin Atasal ve Voleybol Takımı Antrenörü Nurullah Tekin’in  eşlik ettiği ziyarette konuşan Başkan Nasıroğlu,  sporda tesisleşmenin önemine vurgu yaptı. Katıldıkları şampiyona hakkında Başkan Nasıroğlu’na bilgiler veren Kulüp Koordinatörü Ercan Alğaç, desteklerinden dolayı Başkan Nasıroğlu’na teşekkür etti.

ŞAMPİYON TAKIMA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Voleybol takımı başarısından dolayı kutlayan Başkan Nasıroğlu, “Şampiyonluk duygusunu kentimize yaşatan sporcularımıza, teknik ekibe teşekkür ediyorum. Belediye olarak sporun her zaman yanında olmaya ve sahip çıkmaya devam edeceğiz  dedi.

Büyük emek harcayarak, tüm zorlukları aşarak şampiyon olduklarının altını çizen Voleybol Takımı Antrenörü Nurullah Tekin, “Midyat’ın ilk şampiyon takımı olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Voleybolda çıtayı daha yükseklere taşımak için oyuncu transferi yapmamız gerekiyor.