ENGELLİ VATANDAŞLAR BU YILDA UNUTULMADI

Engelli Vatandaşlar Bu Yılda Unutulmadı06 Haziran 2013 Perşembe 10:30

Belediye Başkanlığı önünde 7 engelli aracı törenle ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı. Araçların dağıtımında konuşan Belediye Başkanımız Sayın Şehmus NASIROĞLU, araçların engelli vatandaşların sosyal hayata katılmalarında büyük yarar sağlayacağına inandığını söyledi. NASIROĞLU, “Engelli vatandaşların engellerini kaldırmak bizim görevimiz. Her yıl olduğu gibi bu yılda engelli vatandaşlarımız unutmadık. Gelen talepler doğrultusunda 7 adet engelli aracını teslim ediyoruz. Yardımlarımız ve desteğimiz sürecektir.”  NASIROĞLU, Araçların engelli vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulunmasının ardından, araçlarına kavuşan engelli vatandaşlarla tek tek ilgilenerek mutluluklarını paylaştı.

Törene, Belediye Başkan yardımcısı Tevfik Baysal, İnsan Kaynakları ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Şehmus Gümüş, Satın Alma Müdürü Faik Teomay ve engelli araçlarını alacak vatandaşlar ve yakınları katıldı