EĞİTİM KURUMLARINDA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI BAŞLADI.

Eğitim kurumlarında bakım ve onarım çalışması başladı.01 Haziran 2016 Çarşamba 13:28

Midyat Belediyesi, eğitim kurumlarına destek vermek amacıyla bakım ve onarım çalışması başlattı.

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nun talimatıyla, daha rahat ve nezih eğitim yuvaları oluşturmak için köylerdeki  okullarda tadilat, tamirat, bakım ve onarımın yanı sıra boyama çalışması başlatıldı.

Muhtarlık İşleri Müdürü Fethi Geçer ’in nezaretinde belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilk olarak Pelitli (Barbunıs), Erişti (Tafo) ve Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) da tadilat, tamirat, bakım ve onarımın yanı sıra boyama çalışması yapıldı.

EĞİTİME TAM DESTEK SAĞLIYORUZ

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Midyat Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu, çocukların daha iyi şartlar altında eğitim almaları adına belediye olarak gerekli tüm çalışmalara imza atacaklarını kaydederek,  Midyat’ımızda çocukların daha nezih ortamlarda eğitim almaları için okullara gerekli desteği sunuyoruz. Belediye olarak eğitime tam destek veriyor, çocuklarımızın daha bakımlı ortamlarda eğitimlerini sürdürmelerini istiyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Onların eğitimlerine katkıda bulunmak yarınlarımıza katkıda bulunmak demektir. Bu nedenle eğitime her fırsatta desteğimizi sürdürüyoruz. Eğitime olan hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.

Kaynak :Sizinmedya