ÇOK AMAÇLI TOPLUM MERKEZİ ZİYARETİ

Çok Amaçlı Toplum Merkezi ziyareti04 Mart 2015 Çarşamba 09:05

Belediye Başkanımız Sayın  Şehmus Nasıroğlu, eşi Nurşen Nasıroğlu ile birlikte Çok Amaçlı Toplum Merkezi'ni ziyaret etti.

Nasıroğlu ziyaretinde, ÇATOM hizmet binasının bahçesinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışması yapacaklarını söyledi

ÇATOM sorumlusu Gülten Erol ve kursiyerler tarafından karşılanan Başkan Nasıroğlu, kursiyerleri kutlayarak, ÇATOM'un donanımlı, üreten, iyi bir eş ve iyi bir aile bireyi olma hususlarında önemli çalışmaları olduğunu söyleyerek, “Burada yapılan çalışmalarda tüm yetkili arkadaşlara, usta öğreticilerin çabaları nedeniyle kutluyorum  dedi.

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu ve eşi Nurşen Nasıroğlu, yanlarında Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Tevfik Baysal ve Ali Şahin, Belediye Sosyal İşler Müdürü Şehmus Gümüş, Belediye Meclis Üyeleri Zeki Çiçek ve Fikret Akçay ile birlikte Seyitler Mahallesi’nde bulunan Çok Amaçlı Toplum Merkezi'ni ziyaret ederek, faaliyeti hakkında bilgi aldı.

Merkezde kursiyerler ile birlikte yemek yiyen Nasıroğlu, daha sonra onlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Sizinmedya