BU TEVECCÜHÜN KARŞILIĞI HİZMET OLACAK

BU TEVECCÜHÜN KARŞILIĞI HİZMET OLACAK07 Kasım 2015 Cumartesi 12:12

1 Kasım Pazar günü yapılan genel seçimlerde milletvekilliğini kazanan Ak Parti milletvekilleri, Midyat’ı ziyaret etti.  Kesin olmayan sonuçları göre 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti’den Mardin Milletvekili seçilen Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı, Milletvekili Adayları Süleyman Çelik ve Veysi Kaya ile birlikte Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu ile Ak Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

İlk olarak AK Parti İlçe Teşkilatı binasına gerçekleştirilen ziyarette, Mardin eski milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, İlçe Başkanı Melih Güneştan ve partililer hazır bulundu.

BU TEVECCÜHÜN KARŞILIĞI HİZMET OLACAK

Güneştan, burada yaptığı konuşmada, “Bundan sonraki dönem önemli bizim için. Sayın milletvekillerimizin işi zor. Çünkü gerçekten Midyat'ta yüzde 55’lik bir oy bizim sırtımızdaki yükü ağırlaştırdı. Bu yükün farkındayız. Dolayısıyla sayın milletvekillerimizin meclisteki odalarına biz de kendimize bir yer hazırlayıp, onlara gidip ilçemizin sorunlarını götüreceğiz. İnşallah sizin bize göstermiş olduğunuz bu teveccühün karşılığını fazlasıyla sizlere hizmet olarak sunacağız. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın” dedi.

Konuşmanın ardından milletvekilleri ve partililer, Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nu makamında ziyaret etti.  Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Başkan Nasıroğlu, ilçe genelinde aldıkları sonuçların kendileri için güzel olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı herkese teşekkür ettiğini vurguladı.

AK PARTİ BU DEFA MARDİN’E BİR BAKANLIK VERMELİ

Nasıroğlu, “Bizim Midyat'ın ve Mardin’in her köyünde, her ilçesinde çözülmesi gereken çok sorumuz var. Bu sorunların çözümü noktasında müracaat edeceğimiz iki milletvekilimiz var. İnşallah milletvekillerimiz Mardin’i ve bizleri çok iyi temsil ederler. İnşallah Ak Parti bu defa Mardin’e bir bakan verir, bakanlık Mardin’in hakkıdır. Seçimde aldığımız sonuç çok iyidir. Biz 73 binden oylarımızı 110 bine çıkardık. Midyat tarihine de biz bir şey gösterdik. Demek ki birlik ve beraberlik olunca hiç kimse bizimle baş edemez. İnsanlarımız bu hendeklere karşı, yakmalara yıkmalara karşı ne yaptı? Birlik ve beraberliğini muhafaza etti ve burada sağ olsunlar, Allah razı herkesten, bize iki tane milletvekili verdiler ve 110 bine yakın oy aldık. Küçümsenecek bir oy değil 110 bin. Midyat’ta da 25 bine yakın oy aldık. Bütün Şırnak'ın toplamında Ak Parti 25 bin oy almadı. O’nun için bütün Midyat halkına, bütün köylerimize, Araplara, Mıhallemilere, Türklere, Kürtlere, bize gönül veren Süryani ve Ezidi bütün dostlara, arkadaşlara partim adına, kendi adıma, halkım adına, milletvekillerimiz adına teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Sizinmedya