BİRLİK VE BERABERLİK İSİMLİ DEV İFTAR SOFRASINA YOĞUN İLGİ

Birlik Ve Beraberlik İsimli Dev İftar Sofrasına Yoğun İlgi07 Mayıs 2019 Salı 16:15

Bereket, huzur ve kardeşlik ayı ramazan için bu yıl Midyat Hükümet Konağı bahçesinde kurulan dev iftar sofrası her yaştan Midyatlıyı buluşturuyor.

Midyat Kaymakamlığı ve Midyat Belediyesi işbirliği ile mübarek Ramazan ayı dolayısıyla ilçe halkına yönelik Ramazan ayı boyunca Birlik ve Beraberlik için büyük bir iftar programı düzenleniyor. 11 ayın sultanı Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesi adına düzenlenen dev iftar sofrasına katılan 7'den 77'ye herkes ilk oruçlarını açtı.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'de iftar öncesi masaları tek tek dolaşarak, iftara katılanların Ramazan ayını kutladı ve onlarla birlikte ilk orucunu açtı. İftar programında okunan ezan ile birlikte oruçlar açıldı. Yenilen yemeğin ardından program yapılan yemek duasıyla son buldu.