BELEDİYE PERSONELİ VE AİLELERİYLE İFTAR

Belediye Personeli ve Aileleriyle İftar 05 Temmuz 2016 Salı 09:42

Ramazan-ı Şerifin sevincini bu kez de personeliyle paylaşan Midyat Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu, aynı sofrada belediye personeli ve aileleriyle iftar yaptı.

Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen programa Midyat Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu, Başkan Yardımcıları Mehmet Tevfik Baysal, Mehmet Taş, birim yöneticileri, belediye personeli ve aileleri katıldı.

MİDYAT’IN ÇİMENTOSUYUZ

Başkanımız Nasıroğlu, iftar öncesi masaları gezerek ailelerle sohbet etti. İftar sonrası, programa katılan belediye personeli ve ailelerine hitap eden Başkan Nasıroğlu, “Allah sizin bu beraberliğinizi bozmasın. Birlik, beraberlik dünyanın en güzel şeydir değerli arkadaşlar. Midyat Belediyesi olarak buranın da biz çimentosuyuz. Bu bölgenin, Mardin’in, Midyat'ın çimentosu Midyat Belediyesi'dir. Çünkü insanları birleştiren, insanları yan yana getiren en büyük etken liderliktir, önderliktir, o önderliği de Midyat Belediyesi zannediyoruz ki bir hakkı ile yapıyor. Değerli arkadaşlar, Ramazan ayı barış ayıdır, Ramazan ayı birlik ayıdır, bu Ramazan ayının ve Kadir gecesinin hepinize hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah bu Kadir gecemizin bölgemize barış getirmesini ve kardeşkanının durmasını diliyoruz Allah'tan, Yüce Rabbimizden. Bu kardeşkanının bir an önce durması, birlik, beraberliğimizin bozulmaması için elimizden gelen bütün gayreti göstermemiz lazım.

EN ÇOK EMEK HARCAYAN İNSANLARSINIZ

Başkanımız Nasıroğlu, Belediye personelinin fedakârca çalışmalar yürüttüğünü belirterek, yaptıkları çalışmalardan dolayı tüm personele teşekkür etti. Nasıroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü.

Siz Belediyenin en çok emek harcayan insanlarısınız. Bugüne kadar biz sizlerle var olduk, sizlerle yaşadık, sizlerle nefes aldık. Çünkü yüzümüzü ak eden insanlar sizlersiniz. Benim bugüne kadar seçilmemde en çok emeği geçen sizlersiniz. Çünkü sizler hizmet yapıyorsunuz. İnsanların gönlünü, insanların kalbini siz fethediyorsunuz. Elbette bizim de bir katkımız, önderlik ve liderliğimiz olabilir, ama sizler gerçek anlamda emek sarf eden insanlarsınız. İnsanların çöpünü kaldıran, suyunu götüren, temizliğini yapan, onların dertleriyle dertleşen insanlarsınız. Onun için bu emeğinizden dolayı hepinize teker teker teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum. Hanımlarımıza, çocuklarımıza, ailelerimize sahip çıkmak zorundayız. Onları da sosyal ortamlardan faydalandırmak zorundayız arkadaşlar. Çünkü Midyat’ın en büyük özelliğinden bir tanesi de sosyal hayatı canlı tutmaktır. Herkese dedim ki, hanımlarını, çocuklarını getirsin. Getirdiğiniz için de hepinize teşekkür ederim, hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorum.

BAYRAM HEDİYESİ

İftar programı yapılan yemek duasının ardından son buldu. Daha sonra Başkan Nasıroğlu adına Muhtarlık İşleri Müdür Fethi Geçer ve Muhtarlık İşleri Personeli Zeyni Baysal, masaları tek tek gezerek, her bir personele 150'şer TL bayram harçlığı hediye etti. Müdür Geçer, Belediye personeline ve ailelerine programa eksiksiz katıldıkları için teşekkür ederek, “Belediye Başkanımız Sayın Şehmus Nasıroğlu’nun vermiş olduğu iftar yemeği için tüm personelimiz adına kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca Sayın Başkanımızın personelimize ufak bir bayram hediye var, onu da şuan ailelere teslim ediyoruz. Şimdiden tüm personelimizin ve ailelerinin bayramlarını kutluyorum” diye konuştu.