BELEDİYE DAİMİ İŞÇİLERİ SENDİKALI OLDU

Belediye Daimi İşçileri Sendikalı Oldu30 Ekim 2013 Çarşamba 09:23

Belediye işçilerinin Sendikal haklarına kavuşması Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu tarafından verilen yemekle kutladı.

İşçilerle birlikte belediye yemekhanesinde bir araya gelen Nasıroğlu, işçilere hayırlı olsun temennisinde bulundu. İşçilerle birlikte yemek yiyen Nasıroğlu, daha sonra bahçeye geçerek işçilerle sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

Burada kısa bir açıklama yapan Nasıroğlu: “ 15 yıldır birlikte çalışıyoruz. 15 yılın sonuna geldik, arkadaşlarımızdan yüzde 10- 15’ ini emekli yaptık. Önümüzdeki seçim aday olursak ve kazanırsak belki yüzde 70’ iniz emekli olacaksınız. Birlikte başladık birlikte bitirmeye niyetliyiz. Elimizden gelen bütün güzellikleri size, ailenize, memlekete yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

İşçilere memnuniyetini dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı M. Tevfik Baysal, Hak-İş’ e bağlı Hizmet İş sendikası’ na geçen 160 işçi noterdeki işlemlerinin ardından sendikaya üye olduklarını kaydederek hayırlı olması temennisinde bulundu. Açıklamaların ardından işçiler Nasıroğlu’yla hatıra fotoğrafı çekti.

Sık sık ‘En büyük Başkan bizim başkan  Seninle başladık, seninle bitireceğiz,‘Beraber yürüdük biz bu yolarda, beraber ıslandık yağan yağmurda’ şeklinde tezahüratlarında bulunan işçiler daha sonra ayrıldı