BELEDİYE BÜNYESİNDE 250 KİŞİ İSTİHDAM EDİLDİ.

Belediye bünyesinde 250 kişi istihdam edildi.16 Aralık 2015 Çarşamba 08:38

Midyat Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu, son yapılan alımla belediye bünyesinde 250 kişinin daha istihdam edildiğini bildirdi

İşkur tarafından Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Midyat Belediyesi bünyesinde 5 ay süre ile istihdam edilen 250 işçi mezarlık, park-bahçeler, çevre düzenlemesi ve fen işleri bünyesinde çalışacak.

Belediye konferans salonunda istihdam işçilerle yapılan toplantıda konuşan Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, söz konusu programın hükümet tarafından iş gücü oluşturma kapsamında planlandığını söyleyerek, istihdam edilen işçilerin çevre temizliği ve düzenlemesi, park, bahçe, mezarlık temizliği ve düzenlemelerinde çalışacaklarını belirtti.

MEMLEKETİMİZİN İNSANI FAYDALANIYOR

İşçilerin aile ekonomilerine katkı sağladıkları için mutlu olduklarını dile getiren Nasıroğlu, TYP kapsamında aldıkları personeli asgari ücret ve sigortalı çalıştırdıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:   Biz Midyat Belediyesi olarak bu projeden yararlanma girişiminde bulunduk. Bu tür projeler oldukça memleketimiz insanlarının faydalanması amacıyla bu projelerden her zaman talep edeceğiz. Çevre temizliği, park bahçe düzenleme ve fen işlerinde çalıştırmak üzere 250 işçimizi belediyemizde çalıştıracağız. Bu anlamda ihtiyacımız olan alanlarda iş sağlayacak ve Midyat’ın da daha iyi hizmet almasını ortaya koymuş olacağız. Onlar da mutlu, biz de mutluyuz.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Konuşmanın ardından Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mekan Taş ile Personel Müdürü Şehmus Gümüş’ün başkanlığında, birim amirlerinin katılımıyla yapılan toplantıda yeni başlayan işçilere görev dağılımı yapıldı.

Kaynak: Sizinmedya