BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI12 Nisan 2013 Cuma 12:25

10 Nisan Polis Günü aziz milletimizin ve ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında önemli görevler üstlenen Türk polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği bir şükran günüdür. Ülkemize ve milletimize yönelecek her türlü şer odaklarını önlemek ve milletimizin güven ve huzur içerisinde yaşamasını temin etmek için gerektiğinde canını dahi vererek çalışan Türk Polisi, toplumumuzun her zaman takdirini kazanmıştır."

Bu duygu ve düşüncelerle Emniyet teşkilatımızın 168. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Emekli olan ve görevleri başında bulunan polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.