BELEDİYE BAŞKANIMIZ VEYSİ ŞAHİN, KREŞ AÇILIŞINA KATILDI

Belediye Başkanımız Veysi Şahin, kreş açılışına katıldı05 Ekim 2019 Cumartesi 16:13

Midyat Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin, Bahçelievler’de Özel Akademinikler Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ni hizmete açtı.

Belediye Başkanı Veysi Şahin, Kreş ve Çocuk Bakımevi’ni hizmete açmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bu tür kurumlara ihtiyaç var. Minik öğrencilerimize ve ailelerine hizmet verecek olan bu kreşin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. İlçemize ve girişimcilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Akademinikler Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurucu Müdürü Seher Yıldım ise açılışın ardından davetlilere kreş binasını gezdirdi. Başkan Şahin’e kreş hakkında bilgi vererek soruları cevaplandırdı.

Açılışa, Belediye Başkan yardımcılarımız Sayın Şehmus İleri, Sayın Metin Kutlu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdulkadir Altay, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Temel Salman ve çok sayıda davetli katıldı.

Akademinikler Kreş ve Gündüz Bakım Evi Bahçelievler Mahallesi 716 Sokak No: 14 hizmet verecek.