BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN VEYSİ ŞAHİN'İN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin'in Anneler Günü Mesajı12 Mayıs 2019 Pazar 13:27

Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin Anneler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımızın Mesajı Şöyle :

"Yaşamımızdaki en kutsal varlıkların başında gelen annelerimiz, fedakarlık, koruyuculuk, sevgi, şefkat, merhamet ve sabır hasletlerinin timsalidir.

Bizleri Dünya’ya getirip karşılıksız olarak sevgisini paylaşan, her türlü fedakarlıkta bulunarak derdimizi, cefamızı çeken, mutluluğumuz için hep çaba gösteren, Dünya’nın en değerli varlıkları annelerimiz, bizlerin ilk öğretmeni, ilk koruyucusudur.

Başımızın tacı, Cennetin ayaklarının altında olduğuna inandığımız kıymetli annelerimiz, sadece bir gün değil, her gün sevgi ve saygı ile hatırlanmalıdır. Annelerimizin kıymetini bilerek onun gurur duyacağı bir evlat olmak, gereken hürmeti göstermek, evlatlarının boynunun borcu olmalıdır.

Ahirete göç ederek aramızdan ayrılan bütün annelerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sevginin ve iyiliğin kaynağı annelerimizin mübarek ellerinden öperek saygılarımı sunuyorum."

Veysi Şahin
Midyat Belediye Başkanı