BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN VEYSİ ŞAHİN’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı23 Nisan 2019 Salı 10:32

Midyat Belediye Başkanımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı Yayınladı

23 Nisan 1920, İşgal güçlerinin ülkemizi istila etmeye çalıştığı o günlerde, bu güçlerin karşısında milletin bekasını hedefleyerek, “Hâkimiyet Milletindir“ şiarıyla aziz milletimizin iradesini temsil eden Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılarak milletin hizmetine sunulduğu ve Türk Halkının egemenliğini ilan ettiği gündür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımıza ne kadar değer verdiğini göstererek bu anlamlı günü onlara armağan edip bayram olarak kutlanmasını sağlamıştır. Sadece Türkiye’deki çocuklara değil, Dünya’daki tüm çocuklara da armağan edilen bu bayram,  gözlerindeki pırıltıyla gelecek için bizleri umutlandıran çocuklarımıza sahip çıkmamız gerektiğini bizlere bir kez daha hatırlatmıştır.

Çocuklarımızın umutlarını, saf ve temiz duygular içerisinde hayal ettikleri şehri imar edebilmek için çalışacağız. Çocuklarımızın bize verdiği güçle, çocuklarımıza barış ve huzur dolu, daha parlak bir gelecek hazırlamak için çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk Başkanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ilk meclisimizdeki milletvekillerimizi,  tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, saygı, rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum.

Veysi Şahin
Midyat Belediye Başkanı