BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN VEYSİ ŞAHİN'İN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin'in 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı18 Mayıs 2019 Cumartesi 22:04

Midyat Belediye Başkanımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı yayınladı

Bugün, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen, zulme ve zalime karşı duran Türk milletin selameti adına, Aziz milletimizin varlık ‐ yokluk mücadelesinin ilk adımı olan Kurtuluş Savaşımızı başlatmak üzere bundan tam 100 yıl önce, 19 Mayıs 1919 ‘da Samsun’a çıkışının yıl dönümüdür.

Samsunda, yakılan Kurtuluş meşalesi bütün vatan sathına yayılarak, Tarihe gömülmek istenen Türk milletinin kurtuluş müjdesi, yeniden doğuşu olmuştur.

Türkiye’nin müreffeh yarınları için umudumuz, en büyük gücümüz, geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizin 19 Mayıs ruhunu anlayıp, özümseyip ve bu ruha sahipçıkarak, Milletimizin zafer dolu tarihinden ilham alıp Türkiye’mizi omuzlarında, muasır medeniyetler seviyesinin en üst safhasına çıkaracaklarından asla şüphemiz yoktur.

Bu düşüncelerle gençlerimize bayram olarak armağan edilen, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş savaşının tüm kahramanlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

Veysi Şahin

Midyat Belediye Başkanı