BELEDİYE BAŞKANIMIZ 10 EKİM ANKARA TERÖR SALDIRISINI KINADI

Belediye Başkanımız   10 Ekim Ankara Terör Saldırısını Kınadı14 Ekim 2015 Çarşamba 01:24

10 Ekim Cumartesi sabahı meydana gelen terör saldırısında çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesi çok sayıda kişinin de yaralanması üzerine basın açıklamasında bulunan Midyat Belediye Başkanımız Sayın Şehmus Nasıroğlu, “İnsanlık yoksulu ve vicdan yoksunu terör örgütünün Ankara’daki insanlık dışı ve insanlık suçu hükmündeki eylemiyle canımız acıdı, yüreğimiz yandı. Resmi verilere göre 97 vatandaşımız hayatını kaybetti. Türkiye tarihinin en kanlı ve alçakça saldırısını şiddetle kınıyor, ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Bu elim olayın halklarımız arasında, Türk’ün, Kürt’ün, Arap’ın, Süryani’nin, Laz’ın, Çerkez’in kısacası bu topraklarda yaşayan 78 milyonun birlik ve beraberliğine, kardeşliğine, dayanışmasına ve aralarındaki sevginin artmasına vesile olmasını diliyoruz.Bu vatan hepimizindir. Bu vatanı korumak hepimizin görevidir.

BU SALDIRIYI YAPANLAR SADECE TAŞERONDUR

Terörün insanları öldürdüğünü ve insanlığı hedef aldığını ifade eden Nasıroğlu, İnsanlıktan nasipsiz terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen birliğimizi, kardeşliğimizi, bizi hedef alan terör eylemi, yüreklerimize yas, gözlerimize yaş bıraktı. Patlayan bombalar aslında hepimizi hedef aldı. Hepimiz canlarımızı kaybettik. Bu alçakça saldırıyı yapan, teröre asıl işverenlik yapanlar, azmettirenler, vahşet emrini verenler Suriye’yi ve Irak’ı karıştıran güçler kimlerse, İslam alemini karıştırmak isteyen kimlerse bu saldırıyı yapanlarda o güçlerdir. Bu saldırıyı yapanlar sadece taşerondur. Şunu herkes bilsin ki bu tür alçakça saldırılar, hiçbir halka, hiçbir partiye hizmet etmiyor. Bu saldırı Türkiye’de kaos yaratmak isteyenlerin eseridir. Bu yüzden bizim bu tür acı günlerinde birbirimize daha sıkı sarılmamız ve tüm Türkiye halkları olarak kenetlenerek, birbirimizi sevdiğimizi göstermemiz lazım.” şeklinde konuştu.

Kaynak :Sizinmedya