BELEDİYE BAŞKAN ŞAHİN'DEN ESNAF ZİYARETİ

Belediye Başkan Şahin'den Esnaf Ziyareti26 Mayıs 2019 Pazar 01:19

Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutlu ve Midyat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rıfat Direkçi, birlikte esnaf ziyaretinde bulundular.

Başkan Kutlu ve Direkçi, esnaflarla bir araya gelerek, hayırlı işler dileğinde bulunup taleplerini dinlediler.

Ziyaret ile ilgili konuşan Midyat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rıfat Direkçi, esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek, "Belediye Başkan Yardımcımız Metin Kutlu bey ile bu gün esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Bu Ramazan ayında oruçlu olmamıza rağmen bizleri kırmayıp esnaf kardeşlerimizin hal hatırını birlikte sorduk. Esnaflarımız ziyaretten ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler. Sayın Başkanımız esnaflarımızın beklenti ve taleplerini dinledi. Bizler her zaman esnaflarımızın hizmetinde olacağız ve bundan sonra onları sık sık onları ziyaret etmeye devam edeceğiz inşallah" dedi.