BAŞKANIMIZ ŞEHMUS NASIROĞLU MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Başkanımız Şehmus Nasıroğlu muhtarların sorunlarını dinledi16 Ekim 2015 Cuma 08:44

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, muhtarların sorunlarını dinledi

Midyat Belediyesi hizmet binasındaki meclis toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Tevfik Baysal ve Mekan Taş, Personel Müdürü Şehmus Gümüş ile mahalle muhtarları katıldı. Yapılan ve yapılacak çalışmaların aktarıldığı toplantıda, muhtarların talepleri ve önerileri de dikkate alındı.

TÜM İLÇENİN BELEDİYE BAŞKANIYIM

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, belediye olarak çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, “İlçemizin modern görünüme kavuşması için başlattığımız çalışmaları, sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde sürdüreceğiz. Midyat’ımız hak ettiği değeri siz muhtarlarımızla birlikte yapacağımız çalışmalarla yakalayacak. Sizinle bugün burada buluşmanın hiçbir siyasi amacı yoktur. Tek amacımız var o da ilçemize elbirliğiyle hizmet etmektir. Hiçbir parti adına burada konuşmuyorum. Şuan burada siyasi kimliğimi bırakarak sizlerle konuşuyorum. Tüm ilçenin belediye başkanıyım, arkadaşız, dostuz, hemşeriyiz hepimiz. Sizler de, bizler de halkın oylarıyla bu görevlere seçildik. Burada toplanmamızın tek sebebi var o da ilçemize nasıl daha iyi hizmet edebiliriz, bunu konuşmaktır amacımız. Biz hiçbir ayırım yapmadan her tarafa hizmet götürmenin derdindeyiz, adil olacağız. Bizler büyükşehir sınırında mı değimli ona bakmadan insanlarımızın onurlu ve insanca bir yaşam sürmesi için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Tek amacımız budur.” dedi

SEÇİMİN HUZURLU GEÇMESİ TEK TEMENNİMİZ

1 Kasım seçiminin huzur ve güven içinde geçmesi için herkesin elini taşın altına koymasını isteyen Nasıroğlu, şunları kaydetti. Sizden ricam ve istirhamım seçimin huzur ve güven içinde geçmesi, Midyat’ın huzurunun devamı için herkesin elini taşın altına koysun. Hiçbir huzursuzluğa mahal vermeyelim. Köylerimizde, mahallelerimizde en yetkili ve sözü en çok dinlenen sizlersiniz. Sizden ricamız bu seçimleri huzurlu ve barış içerisinde geçirelim. Baksanıza tüm çevremizde insanlar canından oluyor, malından oluyor, özgürlüğünden oluyor, her şeyinden oluyor. Ama Midyat’ta öyle bir şey olmadı. Olmamasının sebebi de siz sağ duyulu insanların sayesindedir. Sadece bir kişi ile değil, hepimiz elbirliğiyle ancak huzur sağlarız. Kavgadan, gürültüden beslenen değiliz bizler, birbirini tanıyan, birbirini seven insanlarız. Kim oyunu, kime verecekse özgürce versin, hiç kimseye karışma hakkımız yok. Oy kutsaldır, ona inanıyoruz.

MUHTARLIK İŞLERİ HİZMET MÜDÜRLÜĞÜ KURULACAK

Belediyemiz bünyesinde “Muhtarlık İşleri Hizmet Müdürlüğü” kurulacağını söyleyen Başkan Nasıroğlu, bu birimin ilçeye bağlı 72 mahallenin sorunlarının tespit ve çözümünü takip edeceğini sözlerine kaydetti. Midyat ilçesi muhtarları daha sonra söz alarak mahallelerindeki sorunlarla ilgili görüş belirtti.