BAŞKANIMIZ ŞEHMUS NASIROĞLU, ECE ÜNER'E KONUK OLDU

Başkanımız Şehmus Nasıroğlu,  Ece Üner'e konuk oldu17 Haziran 2016 Cuma 00:02

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yapan Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Akşam Raporu'nda Ece Üner'e konuk oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeyi aktaran Nasıroğlu, "Midyat Barış şehridir ve AK Parti'nin kalesidir" dedi.

Midyat'ın PKK'nın hedefi haline gelmesini de değerlendiren Başkan, PKK'nın istediğini bulamamasından dolayı buralara gelindiğini ifade etti.

ERDOĞAN'DAN MİDYAT İÇİN TALİMAT

Nasıroğlu, "Bizim otelimiz yoktu şimdi Midyat'ta otellerimiz var. Ramazanda gelenler için orada otel bulmak kolay değil. Bizim tek bir amacımız, insanları büyükşehirlere göndermeden kendi memleketinde nasıl tutarız? Bu yöndeki çalışmalarımız için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştük. Ekonomik, sosyal ve siyasal konuları görüştük. Çevre yollarının yapılması için hemen talimat verdi. Bakan beye bunlara köylerin de katılmasını istedi." dedi.

Videoyu izlemek için linki tıklayın.

Kaynak: HABERTURK.COM