BAŞKANIMIZ NASIROĞLU CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ'NDE

Başkanımız  Nasıroğlu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 16 Haziran 2016 Perşembe 21:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Midyat Belediye Başkanımız Nasıroğlu'nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Başkanımız Nasıroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kentteki çevre yollarının yapılması için talimat verdiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen kabul, yaklaşık 40 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeyi aktaran Nasıroğlu, "Midyat Barış şehridir ve AK Parti'nin kalesidir" dedi. Midyat'ın PKK'nın hedefi haline gelmesini de değerlendiren Başkan, PKK'nın istediğini bulamamasından dolayı buralara gelindiğini ifade etti.

ERDOĞAN'DAN MİDYAT İÇİN TALİMAT

Nasıroğlu, "Bizim otelimiz yoktu şimdi Midyat'ta otellerimiz var. Ramazanda gelenler için orada otel bulmak kolay değil. Bizim tek bir amacımız, insanları büyükşehirlere göndermeden kendi memleketinde nasıl tutarız? Bu yöndeki çalışmalarımız için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştük. Ekonomik, sosyal ve siyasal konuları görüştük. Çevre yollarının yapılması için hemen talimat verdi. Bakan beye bunlara köylerin de katılmasını istedi" diye konuştu.

Kaynak :Sizinmedya