BAŞKANIMIZ BİRÇOK KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ TERÖR SALDIRILARINI KINADI

Başkanımız birçok kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarını kınadı03 Temmuz 2015 Cuma 01:11

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Kobani, Doğu Türkistan, Tunus, Fransa ve Kuveyt'te birçok kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarını kınadı.

Başkan Nasıroğlu, Kobani, Doğu Türkistan, Tunus, Fransa ve Kuveyt’e yönelik gerçekleştirilen  ve yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği saldırıları, basın açıklaması yaparak kınadı. Saldırıların şiddetle kınandığı açıklamada, şunlar kaydedildi.

Terör eylemlerinin tümünü en şiddetli biçimde kınıyorum. Bir sivil halk kendi bulunduğu bölgede savunmasız bir şekilde normal hayatını sürdürürken dışarıdan birilerinin gelip bu insanlara zulmetmesi ve öldürmesini tasvip etmemiz, kabul etmemiz mümkün değildir. Sonuçta biz Allah’a inanan insanlarız. Her türlü haksızlığa ve zulme karşıyız. Masum ve savunmasız sivil insanları öldürmenin hiçbir dinde yeri yoktur. Bu tutum insanlığa da sığmaz. Başta Kobani, Doğu Türkistan, Tunus, Fransa ve Kuveyt’e yönelik terör saldırıları olmak üzere tüm terör saldırını en şiddetli bir biçimde kınıyor, bu saldırılarda hayatlarını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diliyorum.

Kaynak: Sizinmedya