BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Başkan Veysi Şahin’den Kurban Bayramı Mesajı10 Ağustos 2019 Cumartesi 10:18

Midyat Belediye Başkanımız, Veysi Şahin Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Veysi Şahin’den Kurban Bayramı Mesajı

Bayramların barışın ve kardeşliğin sembolü olduğu belirtilen Şahin, açıklamada şu ifadeler yer verdi:

“Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Kurban Bayramı milletçe bizler için her zaman özel bir yerde bulunmuştur. Bayramlar küslüklerin sona erdiği, barışın ve huzurun sonsuza dek hakim olması adına önem taşıyan günlerdir. Bu yıl da Kurban Bayramı’nı idrak ettiğimiz şu günlerde İslam coğrafyasında umutların yeşermesi ve kaosun bitmesi en büyük temennimizdir.

Biz bütün gayretimizle güzel şehrimizin çok daha güzel günlere kavuşması için çalışıyoruz. İnanıyorum ki Midyat’ın yarınları çok daha güzel olacak. Bayramı bayram kılan güzelliklerin paylaşıldıkça artacağına olan inancımızla, Midyat’ımızın, Türkiye’mizin ve tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.”

Veysi ŞAHİN

Midyat Belediye Başkanı