BAŞKAN ŞAHİN’DEN, ÖZEL ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Başkan Şahin’den, özel öğrencilere ziyaret03 Aralık 2019 Salı 21:28

Midyat Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel öğrencileri ziyaret etti.

Başkanı Veysi Şahin, Gölcük Mahallesinde bulunan Mustafa Kemal İlk Okulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutladı.

Ziyaret sırasında engelli öğrencileri tek tek ziyaret eden Başkan Şahin, engelli çocuklarla yakından ilgilendi. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Başkan Şahin’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Ahmet Akgün eşlik etti.

Başkan Şahin daha sonra, İlçe Kaymakamı Tekin Dundar ile birlikte Midyat Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Burada, Midyat Engelliler Derneği Başkan yardımcısı Esat Aslan ve Derneğin yönetim kurulu hazır bulundu.

Başkan Şahin, burada yaptığı açıklamada; “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarının gündeme getirilmesi, onların hayata daha kuvvetli tutunması, her alanda kendilerini geliştirip, yaşama sevinçlerini kaybetmemeleri için hepimizin üzerine düşen büyük sorumluluklar vardır. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, öncelikle kalbimizdeki engelleri kaldırmalıyız. Bugüne kadar engelli vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi bundan sonrada olmaya devam edeceğiz.” Dedi.