BAŞKAN, ŞAHİN'DEN KREŞ AÇILIŞI

Başkan, Şahin'den Kreş Açılışı07 Mayıs 2019 Salı 15:58

Başkan Şahin, Akademinikler Kreş ve Gündüz Bakım Evini hizmete açtı

Akademinikler Kreş ve Gündüz Bakım Evi açıldı

Midyat Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin, Bahçelievler’de Özel Akademinikler Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ni hizmete açtı.

Belediye Başkanı Veysi Şahin, Kreş ve Çocuk Bakımevi’ni hizmete açmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bu tür kurumlara ihtiyaç var. Minik öğrencilerimize ve ailelerine hizmet verecek olan bu kreşin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. İlçemize ve girişimcilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Akademinikler Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurucu Müdürü Seher Yıldım ise açılışın ardından davetlilere kreş binasını gezdirdi. Başkan Şahin’e kreş hakkında bilgi vererek soruları cevaplandırdı.

Açılışa, Belediye Başkan yardımcılarımız Sayın Şehmus İleri, Sayın Metin Kutlu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdulkadir Altay, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Temel Salman ve çok sayıda davetli katıldı