BAŞKAN ŞAHİN’DEN BAŞHEKİM, ÇELİK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkan Şahin’den Başhekim, Çelik’e hayırlı olsun ziyareti26 Kasım 2019 Salı 15:08

Başkan Şahin’den Başhekim, Çelik’e hayırlı olsun ziyareti

Mardin’in Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Devlet Hastanesi Başhekimliği’ ne yeni atanan Uzman Dr. Mehmet Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Veysi Şahin, “Daha önce görev yaptığınız makamlarda olduğu gibi Midyat Devlet Hastanesinde de önemli katkılar sağlayacağınıza eminiz. Midyat’ımızın her alanda yakaladığı ivmeyi çok şükür sağlıkta da sürdürüyor. Midyat Belediyesi olarak da şehrimiz sağlık geleceğine katkı sunmaya hazırız. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştırsın, tüm hastalarımıza şifalar versin. Görevinizde başarılar diliyoruz.” dedi.

Başhekim Uzman Dr. Mehmet Çelik’te ise destekleri dolayısıyla Başkan Şahin’e teşekkür ederek, “Midyat’ımızın değerli başkanının nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımızın ifade ettiği güzel cümlelere tüm ekibimle layık olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.