BAŞKAN NASIROĞLU, ÇADIR KENTTE İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Nasıroğlu, Çadır Kentte İncelemelerde Bulundu03 Ekim 2013 Perşembe 13:45

Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu Midyat Akçakaya mahallesinde Suriyeli sığınmacılar için Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından kurulan çadır kente incelemelerde bulundu.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, “Mağdur, mazlum Suriye halkının yanındayız. Nasıl ve ne yapılması gerekiyorsa en iyisinin ne olduğunu Midyat halkı gösterdi. Her zaman mağdur, mazlum nerede yaşıyorsa biz onların yanında olacağız. Sayın Başbakanımız, Türkiye Cumhuriyeti yardım elini uzattı ve burada en güzel örneklerin bir tanesini yaşadık. Burada yaklaşık 3 binine varan Suriyeli vatandaş ikamet ediyor. Her türlü ayrıntı düşünülmüş. Bizde imkanlarımız ölçüsünde onların yanında olduğumuzu göstermek için buradayız.”dedi.

Başkan Nasıroğlu; Suriyeli sığınmacılar için çadır kente bulunan Belediye’ye ait olan İtfaiye ve acil durum çadırında incelemelerde bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’na, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Hüseyin Çelebi ve Ak Parti yönetin kurulu üyesi ve Abdulvahap Arpağ’ın eşlik etti. Başkan Nasıroğlu ve beraberindekiler daha sonra buradan ayrıldı.