BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU MİDYAT’A GELECEK

Başbakan Ahmet Davutoğlu Midyat’a gelecek02 Şubat 2016 Salı 15:06

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 5 Şubat günü  Midyat’a geleceği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bölgede devam eden olaylardan dolayı etkilenen halka destek olmak ve moral vermek amacıyla bir dizi program ve ziyaretlerde bulunmak üzere bir günlük ziyaret için Mardin’e geleceği belirtildi.

Başbakan Davutoğlu’nun Valilik ziyaretinin ardından, Cuma Namazını kılması, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve kanaat önderleri ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Mardin Merkez’deki programın ardından Midyat’a geçecek olan Davutoğlu’nun, Iraklı ve Suriyeli sığınmacıların Akçakaya Mahallesinde bulunan çadır kenti ziyaret etmesi ve AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılması bekleniyor.