ANKARA'DA ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNULUYOR.

Ankara'da önemli temaslarda bulunuluyor.30 Ocak 2017 Pazartesi 10:31

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Ankara'da önemli temaslarda bulunuyor.

Çeşitli temas, görüşme ve toplantılara katılmak üzere Ankara’ya giden Midyat Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu ile Ak Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, önemli ziyaretler gerçekleştirecek.

Ankara temasları kapsamında ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca düzenlenecek olan ‘Şehircilik Şurası’na katılacak olan Nasıroğlu ve Güneştan, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve çeşitli baklanlarla görüşme planı çerçevesinde Midyat’ın acil taleplerini ve önemli konularını iletilecek.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenecek olan Şehircilik Şurası’nı hem ülkemiz hem de şehrimiz için önemsiyoruz. Bu manada Midyat’ımız için de büyük önem taşıyan kentsel dönüşüm ve tarihi yapıların korunması için hazırladığımız projemizin de görüşmelerini görüşme fırsatını bulacağız. Ayrıca Midyat’ın acil taleplerini ve önemli konularını da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve çeşitli baklanlara iletme fırsatını bulacağız. Özellikle istihdama yönelik taleplerimizi de var. Bunları da aktaracağız. İnşallah hayırlı ve müjdeli haberlerle döneriz.