AKADEMİSYEN HEYETİ BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

Akademisyen heyeti Başkan Veysi Şahin'i ziyaret etti05 Kasım 2019 Salı 11:46

Mardin'i gezen akademisyenler Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'i ziyaret etti.

Mardin’in Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’e akademisyenlerden ziyaret.Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak için Midyat’ta geldiklerini kaydeden, TÜBİTAK Bilim Kurulu üyesi Profesör Dr. Talip Alp ve beraberindekiler Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’i ziyaret etti.Dr. Talip Alp, “Midyat Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin’i ziyaret ederek faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.Katılımcı ve çağdaş bir yönetim anlayışıyla belediyeyi yöneteceklerini belirten Başkan Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, her zaman kapısının açık olduğunu söyledi.Ziyarete, TÜBİTAK Bilim Kurulu üyesi Profesör Dr. Talip Alp’in yanı sıra, İngiltere Manchester Üniversitesi’ den Profesör El Hesini, Hayat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kiğılı ve beraberindekiler katıldı.