AK PARTİ TEŞKİLATI’NDAN BAŞKAN VEYSİ ŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN

AK Parti Teşkilatı’ndan Başkan Veysi Şahin’e Hayırlı Olsun17 Nisan 2019 Çarşamba 08:33

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Veysel Gökçe ile birlikte 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Midyat Belediye Başkanlığına seçilen Veysi Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçe Başkanı Melih Güneştan başkanlığında kalabalık bir ekip halinde belediye binasına giden heyeti, Belediye Başkanı Veysi Şahin karşıladı. Güneştan ve beraberindekiler başkanlık makamında Başkan Şahin’i tebrik ettiler. Güneştan ve beraberindekiler daha sonra, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Metin Kutlu’ya da hayırlı olsun dileğinde bulundu.“BAŞARILAR DİLİYORUM”Ziyaret ile ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, “Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin, mazbatasını aldıktan sonra görevinin başına geldi. Midyat’ımıza, Mardin’imize, ülkemize hayırlı hizmetlerde bulunacağına inanıyor, kendisine bu 5 yıllık görev süresince başarılar diliyorum.” dedi. Belediye Başkanı Veysi Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,Başkan Güneştan ve beraberindekilere teşekkür etti.