AK PARTİ İL BAŞKANI DÜNDAR’DAN BAŞKAN NASIROĞLU’NA ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Dündar’dan Başkan Nasıroğlu’na Ziyaret21 Ocak 2016 Perşembe 22:16

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen nezaket ziyaretine AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Ak Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyarette konuşan Nasıroğlu, belediye çalışmaları, 6360 sayılı büyükşehir yasasının olumsuz yönleri ve ilçe hakkında Dündar’a bilgiler verdi. Görüş alışverişi sonrası Başkan Nasıroğlu, ziyaretlerinden dolayı Dündar ve Ak Parti heyetine teşekkür ederek, yönetime önümüzdeki dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Nasıroğlu, ziyaretin ardından yakında ilgilendiği konuklarını belediye hizmet binasının giriş kapısına kadar yolcu etti.