AK PARTİ BEYOĞLU İLÇE GENÇLİK KOLLARINDAN ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Beyoğlu İlçe Gençlik Kollarından Anlamlı Ziyaret24 Ocak 2016 Pazar 00:46

Midyat Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu, AK Parti Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlker Yavuz ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Ak Parti Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlker Yavuz ve İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, Midyat Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Düzova Gürsel Mutlu İlköğretim Okulu ile Sarıköy İlköğretim Okulu’nda okuyan 176 öğrenciye kaban, pantolon, kazak ve ayakkabı yardımında bulunsan İlker Yavuz başkanlığındaki Ak Partili gençler, daha sonra Belediye Başkanımız Şehmus Nasıroğlu’nu ziyaret etti

Başkanımız Nasıroğlu, nazik ziyaretleri için parti gençlik kollarına teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi. Sayın Nasıroğlu'na gösterdiği misafirperverlikten ve sıcak karşılamadan dolayı teşekkürlerini sunan heyet de, Başkanımız ve Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Tevfik Baysal ile vedalaşıp ilçeden ayrıldı.