72 MAHALLEMİZİ TEK TEK ZİYARET EDİYORUZ

72 MAHALLEMİZİ TEK TEK ZİYARET EDİYORUZ10 Nisan 2017 Pazartesi 11:01

Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu ve  Ak Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini vatandaşlara anlatmak için onlarca araçtan oluşan konvoyla merkeze bağlı kırsal mahalleleri tek tek dolaşarak referandum için destek istiyor. 16 Nisanda yapılacak olan referandum öncesi çalışmalarına devam eden Nasıroğlu ve Güneştan, ziyaret ettikleri kırsal mahallelerde vatandaşların sıkıntılarını dinliyor, mahallerin temel ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda ilgili birimlere talimat veriyor.

72 MAHALLEMİZİ TEK TEK ZİYARET EDİYORUZ

Mahalle ziyaretinin ardından açıklama yapan Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, yapılacak olan referandumun önemine dikkat çekerek,  Ak Parti’nin temel ilkelerinden bir tanesi de; herkese dokunacaksın, herkesten oy isteyeceksin, herkesi ziyaret edeceksin. Bizim de görevimiz budur. Bu seçim, gelecek nesillerimiz adına atılan bir adımdır. 16 Nisan, yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Bu sistem değişikliği kişiler için değil, daha güçlü Türkiye içindir. Midyat’ın ve Türkiye’nin geleceği için elimizden geldiği kadar vatanımıza, milletimize, partimize hizmet etmek zorundayız. Cumhurbaşkanımız her şeyi hak ediyor. Bu ülke için canını, malını gözünü kırpmadan verebilecek kişilikte bir insandır. Biz ona inanıyoruz, güveniyoruz. Ona inandığımız ve güvendiğimiz için, Türkiye’yi de çok sevdiğimiz için, Misakı Milli sınırlarının korunması için, 80 milyon insanımızın kaderini değiştirmek için, bizlerin şahit olduğu darbe teşebbüslerine çocuklarımızın muhatap olamaması, birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam etmesi için 16 Nisanda yapılacak olan referanduma evet demeliyiz. Bizde bu amaçla 72 mahallemizi tek tek ziyaret ediyoruz. Hangi görüşte olursa olsun, hangi partiye gönül vermişse versin biz onları ziyaret edeceğiz ve onlardan destek isteyeceğiz.

YENİ ZAFERLER YAKIŞIR

Halk oylaması sürecinde dur durak bilmediklerini, yakın uzak demeden mahalle statüsündeki köylere çıkarma yaptıklarını söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Melih Güneştan da,   Her gün her saat gerek kırsal mahallelerimizde olsun, gerekse şehir merkezinde ve gerekse de esnaflarımız ve vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatarak, neden evet denilmesi gerektiği konusunda detaylı açıklamalarda bulunuyoruz. Ülkemizin önündeki engellerin kalmasına inşallah sayılı günler kaldı. Durmadan ve yorulmadan 16 Nisan’a kadar kapı kapı dolaşarak halk oylamasının maddelerini vatandaşımıza anlatacağız. Bu bizim için çok önemli, ülkemiz için İstikbal ve İstiklal mücadelesidir. Vatandaşlarla yaptığımız görüşmelerde onlardan aldığımız ışık bizi yarınlarımız için daha da umutlandırıyor. Sahada çok olumlu sonuçlar görüyoruz. Bu tablo bizi mutlu ediyor. Halkımız neden evet demesi gerektiğine çok hakim durumdadır. Türkiye’nin geleceğini oylayacağımız bir referandum olduğunun farkındalar. Hepiniz kentinize, ülkenize, bu vatanı bizlere emanet eden ecdadımıza kendinizi borçlu hissediyorsanız evet deyin. 15 Temmuz darbesini bastıran bir millet olarak bize yeni zaferler yakışır. Seferimiz kutlu, zaferimiz daim olsun. Evet diyenin de hayır diyenin de kardeşimiz olduğunu yineleyerek ülkemize selamet diliyorum.

Kaynak: Sizinmedya