5 ENGELLİ VATANDAŞIMIZA TEKERLEKLİ SANDALYE VE MOTOSİKLET HEDİYE EDİLDİ.

5 Engelli Vatandaşımıza Tekerlekli Sandalye ve Motosiklet Hediye Edildi.23 Şubat 2016 Salı 11:35

Midyat Belediyesi, yürüme zorluğu çeken ihtiyaç sahibi 5 engelliye tekerlekli sandalye ve motosiklet hediye etti.

Midyat Belediye Başkanımız Sayın  Şehmus Nasıroğlu’nun talimatı ile ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi bedensel engellilere motosiklet dağıtımı yapıldı.

Araçlar, Belediye Başkan Yardımcımız  Mehmet Tevfik Baysal, Sosyal İşler Müdürü Şehmus Gümüş ve Muhtarlık İşleri Müdürü Fethi Geçer’in katılımıyla ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edildi.

Başkan Yardımcımız  Mehmet Tevfik Baysal  yaptığı konuşmada, belediye olarak engellilere destek olduk,  engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Her insan bir engelli adayıdır. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin, ama engelliler de bizim evlatlarımız, onlara herkes yardım elini uzatmalı. Başkanımız Sayın Şehmus Nasıroğlu’nun da özel olarak ilgilendiği bu çalışma kapsamında şu ana kadar onlarca engelli vatandaşımıza motosiklet dağıttık. Bugün de 5 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye ve özel tasarım motosikletlerini hediye etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız ilçemizde bulunan ve şartları uygun olan tüm engelli vatandaşlarımıza motosiklet alarak yaşamlarına katkı sağlamaktır diye konuştu.

Bedensel engelli 5 vatandaş ise kendilerine hediye edilen özel tasarım motosikletleri ile gazetecilere poz verdi. Mutlu olduğunu dile getiren engelli vatandaşlar, kendilerine bu katkıyı sağlayan Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’na teşekkür etti.