4 MİLYON 327 BİN TL'LİK KİLİTLİ PARKE TAŞI VE BORDÜR DÖŞEME İHALESİ

4 Milyon 327 bin TL'lik kilitli parke taşı ve bordür döşeme ihalesi21 Ağustos 2015 Cuma 09:22

Midyat’ta 72 mahalleye kilitli parke taşı ve bordür döşeme alım ve yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Midyat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu yıl tek seferde 4 Milyon 327 bin TL'lik kilitli parke taşı ve bordür döşeme ihalesi gerçekleştirdi.

Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahin, yaptığı açıklamada, 72 mahalleye kilitli parke taşı ve bordür döşeme alım ve yapım işi ihalesini gerçekleştirdiklerini belirtti.  Şahin, 4 milyon 327 bin TL bedelle ihalesi yapılan 175 bin metrekare kilitli parke taşı ve 5 bin metrekare bordür döşeme alım ve yapım işinin 1 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.  İlçe merkezinde bulunan 12 mahalle ile kırsalda bulunan 60 mahallede gereksinim duyulan noktalarda kilitli beton parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına başlayacaklarını dile getiren Şahin,  Şehrin hiçbir sokağında üstyapı sorunun kalmaması için çalışıyoruz. Midyat Belediyesi kırsal mahallelerdeki vatandaşların ayağını çamurdan kurtaracak. Bilindiği gibi bölgemizin iklim şartları çok zor. Yazları çok sıcak, kış ayları ise çok soğuk geçmektedir. Vatandaşlarımızın yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulması ve rahat etmesi için parke taşı döşeme, kaldırım çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecek. Vatandaşları mutlu etmek bizim mutluluğumuzdur.

Kaynak: Sizinmedya