4 ENGELLİ VATANDAŞIMIZA ÖZEL DONANIMLI MOTOSİKLET HEDİYE EDİLDİ

4 engelli vatandaşımıza özel donanımlı motosiklet hediye edildi17 Kasım 2015 Salı 23:09

Midyat’ta yaşayan 4 engelli vatandaşa, maliyeti Midyat Belediyesi tarafından karşılanan özel donanımlı motosiklet hediye edildi

Engelliler için alınan motosikletler, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal ve Personel Müdürü Şehmus Gümüş’ün katıldığı törenle sahiplerine teslim edildi. Gerçekleştirilen anahtar teslim töreni sonrası engelli gençler, motosikletle test sürüşü yaptı.

Belediye hizmet binası önünde yapılan törende konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal, bugüne kadar birçok engelli vatandaşın motosiklet ihtiyacını karşıladıklarını belirterek, engellilere her zaman ve her yerde güçlerinin yettiğince yanlarında olmaya çalışacaklarını kaydetti.

Her bireyin engelli adayı olduğunu belirten Baysal, “Belediye olarak her zaman ihtiyaçlının, mağdurun, düşkünün, engellinin yanındayız. Bizler belediye olarak vatandaşlarımızın dertlerinin takipçisiyiz. Bugün engelli kardeşlerimize maliyeti yaklaşık 15 bin TL olan 4 adet motosiklet tahsis ederek engelsiz yaşam sürmelerine katkı sunduk. Bu tür yardımlarımız program dahilinde devam edecek” dedi.

Motosikletlerini alan bedensel engelliler ise, desteklerinden dolayı belediye yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: Sizinmedya