30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 96'INCI YILI MİDYAT'TA ÇOŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ıncı yılı Midyat'ta çoşkuyla kutlandı03 Eylül 2018 Pazartesi 09:07

Midyat'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ıncı yılı, Midyat Kuyumcular Çarşısı'ndaki Meydanda törenle kutlandı. Midyat Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin, Hükümet Konağı'ndaki Atatürk Anıtı'na bırakılmasıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladı.

Törene, Kaymakam Hüseyin Tekin, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal, Kaymakam Yazı İşleri Müdürü Mehmet İsa Kurnaz, Emniyet Müdürü Temel Salman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, Meslek Yüksekokul Müdürü Tarık Demir, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Abdurrahim Güneş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Tunç, Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Ahmet Candemir, Devlet Hastanesi Başhekimi Mahmut Necdet Palaz, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Atilla Yarış, kamu kurum kuruluşların müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri ve vatandaşlar kutlamalara katıldı. Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Kaymakam Tekin, makamında Garnizon Komutanı Albay Mustafa Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal ve Fatih Oğuzhan ile birlikte tebrikleri kabul etti. Tebriklerin kabulünün ardından kutlama programı Kuyumcular Çarşısında devam etti. Günün anlam ve önemi ile ilgili yapılan konuşmanın ardından tören askeri birliklerin geçişi ile son buldu.