2 BİN 500 METREKARELİK BAHÇE KİLİTLİ PARKE TAŞI İLE KAPLANDI.

2 bin 500 metrekarelik bahçe kilitli parke taşı ile kaplandı.10 Kasım 2015 Salı 13:28

Midyat Belediyesi, Kapalı Spor Salonu’nun bahçesine kilitli parke taşı döşeyerek, vatandaşları toz, toprak ve çamurdan kurtardı.

Toprak olan Kapalı Spor Salonu bahçesinde yağışlı havalarda oluşan çamur nedeniyle vatandaşların kullanabileceği alanların daralması ve görüntü kirliliğine sebep olması Midyat Belediyesi’ni harekete geçirdi.

Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nun talimatıyla, Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne ait Kapalı Spor Salonu’nun 2 bin 500 metrekarelik bahçesi kilitli parke taşı ile kaplandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Tunç, yaptığı açıklamada,  Spor salonuna gelen vatandaşların daha temiz bir ortamda zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla bahçeye parke döşenmesini sağlayan başta Kaymakamımız Sayın Oğuzhan Bingöl’e ve Belediye Başkanımız Sayın Şehmus Nasıroğlu’na teşekkür ediyoruz.