19 MAYIS ATATÜRKÜ 'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

19 MAYIS ATATÜRKÜ 'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI  18 Mayıs 2014 Pazar 20:43

19 MAYIS ATATÜRKÜ 'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919 tarihinde bağımsızlık uğruna Samsun’dan başlattığı kurtuluş mücadelesinin 95. yıldönümünü bu yıl, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan facia nedeniyle buruk kutluyoruz. Bu vesile ile maden şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve tüm ülkemize sabır; yaralı olarak kurtulanlara da acil şifalar diliyorum.
       Gençlik, bir milletin geleceğidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler.
Bu duygu ve düşüncelerle, büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, başta yarınlarımızın güvencesi sevgili gençlerimiz olmak üzere milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Midyat Belediye Başkanı

ŞEHMUS NASIROĞLU